Scoala Flamanzi
Proiecte educationale

NEW

Regulament proiect educațional interjudețean
Străinătatea în ochi de copil, ediția a VIII-a, februarie-august 2023

Regulament proiect educațional județean  Tradiții și obiceiuri la poarta timpului,
 ediția a II-a, decembrie 2022 - august 2023


SĂPTĂMÂNA EDUCAȚIEI GLOBALE - 15 - 19 NOIEMBRIE 2021 - CLASELE PRIMARE


ANI ȘCOLARI ANTERIORI

In ziua de 10 mai 2014, la Grupul Scolar „N. Balcescu”, din Flamanzi,  a avut loc cea de-a cincea editie a concursului interjudetean de matematica „Gheorghe Guja”, concurs adresat elevilor de la clasele IV-VIII, desfăşurat în parteneriat cu Inspectoratul  Şcolar Judeţean Botoşani şi Societatea de Ştiinţe matematice, filiala Botoşani. Iata laureatii: Scoala cu clasele I-VIII „Ion Bojoi” Flamânzi a participat cu un număr de 32 elevi dintre care s-au remarcat: la clasa a IV-a de la structura M. Sturdza, Apostol Darie Simion locul III, Călin Sebastian menţiune, elevi coordonaţi de d-na învăţătoare Elena Florescu, de la şcoala Ion Bojoi, tot la clasa a IV-a Zahapischi Alexandru, menţiune, elev al d-nei învăţătoare Carmen Bursuc, iar la gimnaziu s-au remarcat la clasa a V-a, elevii Guzu Răzvan, locul I, Lupu Alexandra, locul II, la clasa a VI-a, elevul Borfotină Tudor, locul III şi la clasa a VIII-a, eleva Didiliuc Elena a obţinut premiul III, prof. coordonator Adriana Iacob.

 Vineri 16 mai 2014 începând cu ora 10,la la Liceul A.T.Laurian s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului cu tema de Protecţie Civilă ,,Cu viaţa mea apăr viaţa” organizat de Inspectoratul  pentru Situaţii de  Urgenţă ,,Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul  Şcolar Judeţean Botoşani. Concursul a avut 3 probe :una de teorie şi două practice.
<!-- pagebreak -->                 Şcoala Gimnazială ,,Ion Bojoi” a participat cu un echipaj de 4 elevi: Pîjin Grigorie elev în clasa  a VI-a,Bursuc Izabela elevă în clasa a VIII –a ,Baltuţă Alin elev  în clasa a VII-a  şi Didiliuc Elena elevă în clasa aVIII-a. Elevii au fost coordonati de prof.Guraliuc Oana şi  prof.Butnari Liviu.

 
 
..    Opinia Publică
    Ştiri Elearning.ro
Video